Primire în stil italian: au uitat să-l ia de la aeroport


Astazi cumparatoarea profesionista o sa va dea un sfat despre cum NU trebuie sa cumparati... fotbalistii. 😊

Povestea noastra incepe acum 3 ani, cand renumitul club de fotbal din Bologna a achizitionat un fotbalist pe care pur si simplu l-a uitat la aeroport.

Si daca mai adaugam ca cel uitat cu bagajele in mana langa pista este un celebru fotbalist brazilian, ne facem cat de cat o parere despre ce inseamna ospitalitatea „cizmarilor” fata de cea a romanilor de care se tot cramponeaza atata.

Lucrurile s-au petrecut asa: Ibson, o vedeta a fotbalului din Brazilia, care pâna pe la 30 de ani, cat avea atunci, a mai trecut pe la echipe precum Flamengo, Porto, Santos sau Spartak Moscova, tocmai semnase pentru a juca in retur la Bologna.

Insa imediat dupa ce a pasit pe pamant italian, marele Ibson a avut un soc: nu tu fani, nu tu fane, nu autografe, nu televiziuni, nu paparazzi sa-l dea pe la show-uri pacatoase. Numai ca dupa ce si-a revenit din soc, a intrat imediat in coma: pe aeroport nu-l asteptau nici macar reprezentantii clubului sa-i ia si lui un bagaj din mana si sa-i spuna ca bine c-a venit ca si asa nu prea mai dadea nimeni goluri pe la ei.

Cum presa a auzit de Ibson numai dupa ce a aflat ce a ratat, adevarata stire care a facut imediat inconjorul globului a fost ca pe bolognezi nu-i mai intereseaza pe ce dau banii.

Afland tarasenia, presedintele formatiei "rossoblu", Albano Guaraldi, a avut o iesire nervoasa si a decis sa sanctioneze patru membri ai staff-ului tehnic pentru neglijenta.

Faza cea mai tare a meciului e ca Bologna a facut în acea iarna doar... doua transferuri.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!