Despre bani şi alte frumuseţi


Atunci cand vine vorba sa castigi un ban cinstit, incepi si tu, ca tot omul, sa te gandesti cam ce ar merge pe piata, astfel incat munca pe care o ai de facut sa fie cat mai usoara, iar sumele care iti intra in cont sa fie cat mai mari.

Ca doar n-o sa te duci la cumparaturi cu portofelul gol, nu-i asa?

Evident ca lucrurile stau exact in acest fel, si tocmai de aceea cumparatoarea profesionista si-a propus ca sa va dea si astazi unul din sfaturile acelea prin care sa puteti sa va alegeti cele mai bune cumparaturi fara sa va uitati la preturile lor. Adica sa ajungeti ca sa aveti atat de multi bani incat sa va permiteti tot ceea ce va doriti dintr-un magazin fara sa va fie teama ca ati putea sa fiti abandonate de cardul bancar atunci cand sacosa ajunge la apogeul greutatii sale.

OK, imi veti spune, totul pare atat de simplu in teorie, dar cu practica cum ramane? Pai cum sa ramana, asa cum am stabilit! :) Mai exact, o sa va dau si astazi un pont de imbogatire rapida pe cai legale, astfel incat sa va puteti trai viata din plin.

Numai ca, asa cum bine stie fiecare dintre voi, cele care imi cititi si astazi cu nesat blogul vostru preferat, norocul nu da peste oricine, ci numai peste cele care stiu ce isi doresc cu adevarat de la viata, si anume peste acelea care sunt in stare sa lase la o parte orice fel de prejudecati si vor sa isi puna in valoare frumusetea irezistibila cu care le-a inzestrat mama lor si mama natura.

Aici mai trebuie insa ca sa fac si o paranteza de rigoare, astfel incat sa va fac sa intelegeti pe fiecare dintre voi ca acest articol nu este un indemn de a va repezi sa va vindeti nurii pe bani, ci de a va consulta constiinta proprie si personala, si, in cazul in care va simtiti impacate cu ea, sa mergeti mai departe cu citirea acestui articol al meu.

Care articol, asa cum cred ca deja s-a cam prins toata lumea, este despre videochat.

Da, despre asta este vorba.

Caci banii si frumusetile despre care v-am pomenit inca din titlu, asa cum stie oricine, merg impreuna mana in mana de cand e lumea si pamantul, atunci cand vrea si fata sa faca pasul spre acest domeniu.

Insa, cum vremurile sunt in continua schimbare, astazi domeniul bani + frumusete a ajuns pe Internet, iar studiourile de videochat au reusit sa duca aceasta combinatie la cel mai inalt nivel de rentabilitate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!