Nasc şi la Moldova perle


Bun gasit din nou, dragii mei cititori si dragele mele cititoare, care imi asteptati cu sufletul la gura aceasta noua postare de pe blogul vostru preferat. :)

Bun, lasand acum gluma la o parte, nu cred ca este mai putin adevarat faptul ca multi si multe dintre voi mi-au cam simitit lipsa in ultimele cateva zile si au tot intrat ca sa vada cam ce am de gand eu ca sa le mai ofer ca sfaturi privind cheltuirea cu cap a banilor proprii si personali. Si nu numai lor, evident, ci tuturor celor care, la un anumit moment al cautarilor lor de pe net, se intampla ca sa ajunga pe acest blog al meu.

Si acum sa revenim la ceea ce am scris in titlu.

Da, stiu ca majoitatea dintre voi isi amintesc ca expresia de la care am pornit este in realitate „nasc si la Moldova oameni”, doar ca nu tot la fel de multi mai stiu si ca acesta este titlul unei carti cu povestiri pentru copii scrise de Nicolae Dabija si aparute pe undeva prin 1992.

Numai ca nu despre ea mi-am propus eu ca sa va vorbesc in cele ce urmeaza in acest articol al meu, ci despre o alta minune a Moldovei noastre cele romanesti, o minune aproape la fel de importanta ca si oamenii care s-au nascut pe acele meleaguri.

Este vorba adica despre niste perle? – o sa ma intrebati imediat. Da, despre niste perle , doar ca nu despre acele perle pe care orice femeie si le doreste la gatul ei cel fin , puse acolo prin stradania barbatului cel iubit. Nu , este vorba de o perla mult mai pretioasa!

Opa , deja ne-ai facut curioase – imi vor spune cititoarele interesate din ce in ce mai mult de tot ceea ce urmeaza ca sa scriu eu in continuare pe aici, pe acest blog al meu.

Si cum eu sunt din ce in ce mai sigura ca lucrurile stau exact in acest fel, ma grabesc ca sa vin cu niste explicatii in fata voastra, tocmai cu scopul declarat de a va convinge ca exista o perla mult mai valoroasa decat cele de la gat, chiar daca pretul este mult mai mic decat al acestora.

O perla mult mai valoroasa la un pret cu mult mai mic?

Pai si atunci in ce consta valoarea ei, daca nu in bani? Pai in ce altceva sa conste , dragii mei si dragele mele, decat in ceea ce are mai de pret orice om de pe lumea asta si anume in sanatate!

Ei da, este vorba despre o apa de izvor de pe meleagurile minunate ale Moldovei, care are capacitatea de a ne mentine atat trupul cat si spiritul cat mai mai sanatoase, si asta prin simplul obicei de a o bea zi de zi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!