Cofetărim


Una dintre cele mai mari placeri ale fiecaruia dintre noi, indiferent de varsta sau de sex, este bineinteles dulcele.

Numai ca, asa cum stim cu totii, si dulcele acesta poate ca sa ia diferite forme, de la dulcele stil clasic si pana la somnul cel dulce.

Ce e mai dulce si mai dulce?

Pai depinde. Sunt absolut sigura ca pentru fiecare dintre cei care imi citesc si aceasta noua postare de pe blogul lor preferat, notiunea de dulce are un cu totul si cu totul alt inteles. De aceea, pentru a nu cadea in capcana relativizarii, cred eu ca cel mai bine ar fi ca sa pornim in discutia pe care am inceput-o de la dulcele absolut.

Si care ar fi acesta? Pai care altul decat mierea. Iar in acest fel incepem sa intram pe taramul acela fermecat al preparatelor de cofertarie si patiserie care ne ademenesc prin miros, forma si mai ales, in cele din urma, prin gustul despre care stim ca ne va face KO.

OK, numai ca pentru ca toate acestea sa se si intample este nevoie de cineva extrem de priceput in tainele zaharoaselor, astfel incat ceea ce ajunge in fata ochilor nostri si a linguritei fiecaruia dintre noi, cei pofticiosi, sa fie si pe masura asteptarilor noastre.

E clar cred pentru toata lumea ca avem nevoie de cineva care sa poata ca sa fie apelat cu o eticheta de genul „profesionist”. Numai ca problemele abia acum apar...

E cineva care sa nu se considere profesionist?

Si asta nu doar in domeniul sau de activitate – in cazul in care chiar ar avea vreunul – ci si in oricare altul, ceea ce, bineinteles, ne conduce la eterna dilema legata de cheltuirea cu folos a banilor proprii si personali atunci cand vine vorba de satisfacerea unei placeri dulci.

Insa, asa cum bine stie cam toata lumea din blogosfera, tocmai de aceea exista cumparatoarea profesionista si al sau blog, ca sa primiti mereu cele mai bune sfaturi in acest sens.

Iar sfatul meu de azi, pe care il asteapta cu gura apa fiecare dintre cei care se dau mari amatori de profesionisti intr-ale dulciurilor, se afla tocmai la adresa de web cofetictac.ro .

Ce se afla acolo puteti descoperi extrem de simplu, dand un click pe link-ul pe care vi l-am oferit si alegandu-va ce va place. Iar mai apoi ar fi bine sa ne impartasiti si noua cate ceva din alegerile voastre, ca sa cofetarim impreuna.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!