Mobilă de calitate


Calitatea, ei da, cea dupa care alergam cu totii zi de zi si ceas de ceas, iata ca nu ne da pace in niciuna din zile si tocmai de aceea facem ce facem si ne apucam sa cautam pe net cam tot ceea ce are legatura cu ea.

Iar cand cautarea calitatii se leaga si de ceva concret precum mobila, atunci sfantul Google :) nu prea mai are de ales si face exact ceea ce a fost programat ca sa faca si anume se apuca sa dirijeze traficul, la fel ca politistii din intersectie, catre cel mai bun site atunci cand vine vorba de rezultate si aterizeaza cu utilizatorii unde altundeva decat pe blogul meu, evident!

Calitatea trage la calitate.

Si nu cred ca ar putea ca sa existe cineva care sa se mire in vreun fel de acest lucru. pentru ca toata lumea care a intrat cel putin o data in viata pe aici pe unul din cele trei bloguri ale mele stie ca numai intre postarile de pe ele se afla tot ceea ce cauta atunci cand vine vorba de cheltuit banii proprii si personali cu cap, adica numai si numai pe lucruri de cea mai buna calitate.

Iar acum sa revenim la subiectul pe care mi-am propus ca sa il tratez impreuna cu voi si anume cel legat de gasirea celui mai bun loc de unde ar putea ca sa fie achizitionata o mobila de calitate.

Doar ca, spre deosebire de alte dati cand in cautarile mele incepeam sa iau motoarele de pe net la rost dupa niste cuvinte cheie numai si numai de mine stiute – dar care nu dadeau gres absolut niciodata, asa cum v-am dovedit-o de atatea si atatea ori – iata ca de aceasta data am ales ca sa incerc o alta metoda de a duce la bun sfarsit acest job pe care mi l-am luat asupra mea atunci cand am pornit acest blog, si anume jobul de a va oferi cele mai bune sfaturi de cumparaturi.

Arta pentru arta.

Nu, nu e vorba de acel „ars gratia artis” cu care sunt obisnuiti cei care se declara fani ai filmelor produse de cei de la M G M , care isi incep toate peliculele cu ragetul celebrului leu, ci de cu totul si cu totul altceva.

Adica de ceea ce va spuneam putin mai sus , si anume ca astazi m-am gandit eu asa ca sa aplic o cu totul si cu totul alta metoda in a obtine rezultatele pe care le asteptati cu totii aici pe blogul meu cu sufletul la gura.

Iar metoda cea noua consta in a face cautarea mai palpitanta, pornind chiar de la titlul acestui blog al meu. Adica daca exista „Arta de a cumpara” , nu ar putea ca sa existe si o „Arta a mobilei” ?

Pornind eu deci de la ideea aceasta extrem de fascinanta am dat peste... ce credeti? Exact, peste o mobila de calitate de la arta-mobilei.ro !

Da, dragii mei si dragele mele, va vine sa credeti sau nu, un site cu acest nume chiar exista, si va ofera cel putin la fel de multa calitate pe cat va ofera si blogul meu!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!