Un club select


Bine, acuma nu este mai putin adevarat ca in ziua de azi cam toate cluburile, fie ca sunt sau nu de fite, au pretentia de a fi considerate ca extrem de selecte, deci da, toti cei care dupa ce ati citit titlul acestei postari ati ridicat obiectia pe care tocmai am expus-o pe cat se poate de larg, aveti perfecta dreptate.

Asa ca poate nu ar fi deloc rau sa incercam sa mai nuantam pe cat posibil termenul acesta de „select” pe care cam toata lumea il foloseste in ziua de azi de multe ori fara nici cel mai mic discernamant.

Si adica ce, ai nevoie de cine stie ce discernamant atunci cand vine vorba de un club care se vrea a fi cat se poate de select?

Pai se pare ca da.

Si asta din simplul motiv ca in cele ce urmeaza nu va voi vorbi despre un club oarecare, ci despre unul in care se practica vechea arta a masajului. Ei, v-am cam starnit interesul, nu-i asa? :)

Normal ca asa e, si tocmai de aceea cumparatoarea profesionista vrea sa va dea in cele ce urmeaza cateva sfaturi in legatura cu ceea ce stiu ca va doriti si voi, mai ales daca sunteti de sex feminin.

Bine, acum sa lasam pe undeva mai pe la urma faptul ca persoanele de sex feminin isi doresc si ele sa afle cat se poate de multe in legatura cu un club select in care se practica aceasta arta straveche a masajului.

Si pana la urma unde e?

Cum ce sa fie? Clubul, bre, clubul acela select in care se practica arta aceea cat se poate de veche a masajului, ca parca despre ea voiai sa ne vorbesti.

:) Da, stiam ca sunteti cu totii cat mai nerabdatori sa aflati asa ceva si tocmai de aceea nu o sa ma grabesc cu a va furniza informatia respectiva, ci o sa va mai las putin sa mai fierbeti in sucul vostru propriu, pentru ca toata lumea stie ca cu cat asteptarea e mai lunga, cu atat e mai placuta aflarea informatiei care se lasa asteptata atata si atata timp.

Asta cu atat mai mult cu cat eu, cumparatoarea voastra profesionista, nu v-am lasat absolut niciodata de izbeliste atunci cand a venit vorba de a va oferi cel mai bun sfat in materie de cumparaturi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!