O navigație dedicată pentru cei dragi


O mare problema cu care ne confruntam noi , toti cei care avem o gramada de persoane dragi in permanenta prin preajma noastra , este cea a cadourilor pentru respectivul sau respectiva la diferite aniversari.

Astfel, atunci cand mama , tata , sora , iubita , amantul , seful , pisica sau papagalul nostru ( si aici ma refer la cel din colivie , dar si la cel pe care il alintam zilnic cu numele de „ sotul meu ” :) si care tot in colivia construita de noi isi duce existenta efemera ) asadar atunci cand oricare dintre cei aflati pe aceasta lista interminabila isi sarbatoreste ceva , orice , adica , nu stiu , ziua de nastere , onomastica , decesul soacrei , iesirea din spital , avansarea , schimbul de ulei , de tura , de nebun sau de concubin , se cuvine asadar sa ii facem un cadou. Sa sarim cu ceva la cap daca ar fi sa citam din intelepciunea populara ancestral – romaneasca.

Si aici , ca de obicei , sar la interval si eu , multasteptata voastra cumparatoare profesionista , cu sfatul la care tanjeste o lume intreaga de cititori si cititoare.

Ce luam asadar celor dragi „ cu ocazia prilejului ” ?

Pai eu zic ca cel mai bine ar fi sa ne gandim la o chestie dedicata. Sigur , imi va sari toata lumea in cap , ar trebui sa ii facem o dedicatie la radioul local , direct de pe pagina lui oficiala de FB, crezi ca pe noi nu ducea capul la asa ceva ?

Bineinteles ca va ducea , numai ca in capul meu nu era de data asta niciun gand referitor la muzica. Pentru ca ceea ce vreau sa va propun eu este o navigatie dedicata care s-ar constitui intr-un cadou inedit pentru cel drag.

Si de ce tocmai o navigatie dedicata ?

Pai pentru ca aceasta este o solutie ideala pentru masina sarbatoritului , avand in vedere ca nu se produc niciun fel de modificari la bord sau la instalatia electrica si nu se fac niciun fel de adaptari sau ajustari. La unele marci de masini chiar se pastreaza cateva din functiile originale : culoarea luminilor si a plasticului din bord , comenzile audio de pe volan , afisajul de clima , ca si cel al senzorilor originali de parcare montati pe masina de catre fabricantul acesteia.

Pe langa asta, ma gandesc ca mai toata lumea care ma citeste acum ar putea sa fie de acord cu mine in proportie de 100 % ca toata aceasta - sa ii spunem – tunare a masinii este cat se poate de utila atat pentru automobil in sine, cat si – mai ales – pentru proprietarul sau. Si asta din cauza ca un simplu G. P. S. este cat se poate de util la masina omului in zilele acestea ale noastre in care suntem nevoiti cu totii sa facem drumuri cat mai lungi , pe toate coclaurile posibile si imposibile ale tarii si ale continentului.

Deci ce spuneti, merita?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!