Avem de toate

Ceea ce cred ca nu s-a intrebat aproape nimeni este de cati bani ar avea nevoie cineva ca sa isi satisfaca toate capriciile atunci cand se presupune ca ar putea da iama intr-o alimentara de acest fel de prin Moldova. Si asta din cauza ca daca ar fi sa stam sa ne gandim putin, cred ca am putea fi nevoiti sa apelam pur si simplu la unul din acele credite online puse la dispozitie cu marinimie de catre toate institutiile bancare si nebancare din tara noastra.

Iar asta nu ar fi rau deloc. De fapt, daca stam bine sa analizam, a apela la un credit este o decizie destul de inteleapta in cazul in care ai de gand sa iti achizitionezi ceva de care ai neparata nevoie, dar nu dispui inca de toti banii necesari.

Aici insa apare o mica dilema: ce fel de credit este mai nimerit sa alegi, unul bancar sau unul nebancar? Pentru ca daca e sa vorbim de credite nebancare, atunci e posibil sa ajungem la concluzia ca in multe cazuri acestea ar putea fi mai avantajoase din multe puncte de vedere fata de cele oferite cu marinimie de catre bancile comerciale.

De ce se ajunge la aceasta situatie nu o sa stau eu sa analizez acuma, cert este insa ca primul pas in luarea unei decizii privind creditul este consultarea unui calculator rate care este pus la dispozitie de catre orice institutie de credit chiar pe site-ul sau, pentru a vedea din start la ce suma te incadrezi cu veniturile tale.

Mai departe nu ai nevoie decat de sanatate sa iti poti achita ratele creditului contractat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!