Medicamentele, aliat sau dușman?


Intrebarea din titlu a fost si este pusa de atat de multa lume si de atat de multe ori, incat sunt tot mai multe sanse ca raspunsul la ea sa intre cat de curand in galeria selecta a misterelor de nepatruns ale omenirii... :)

Desigur, e o gluma, dar trebuie sa recunoastem cu totii ca, pe cat sunt de neinlocuit, pe atat de periculoase pot fi aceste substante in toate cazurile in care administrarea lor se face dupa metoda cunoscuta de toata lumea sub numele de „dupa ureche”.

De aceea, astazi cumparatoarea profesionista indrazneste sa intre pe acest teritoriu cu nisipuri miscatoare si sa va dea cateva sfaturi in legatura cu medicamentatia.

Atentie, insa! Inca din capul locului trebuie sa va spun ceea ce cred ca deja stie toata lumea care ma citeste si anume faptul ca cea care va incanta – aproape – zilnic cu cele mai bune sfaturi de cumparaturi nu are studii de specialitate in domeniul medical.

Cu alte cuvinte, pe cat de profesionista sunt in domeniul cumparaturilor, pe atat de amatoare sunt atunci cand vine vorba de medicina si de cele adiacente ei.

Aceasta nu inseamna insa ca nu sunt in masura de a va da cateva sfaturi privind achizitionarea medicamentelor pe care le aveti pe o reteta scrisa profesionist de domnul doctor, nu-i asa?

Evident ca asa e , iar acum, daca tot ne-am pus cu totii de acord asupra acestui aspect, hai sa discutam mai pe indelete despre asta.

Stim cu totii ca exista o serie intreaga de medicamente pe care le putem lua fara a avea nevoie de sfatul medicului, pentru simplul fapt ca ele se elibereaza fara o prescriptie medicala prealabila.

Ajungem astfel la intrebarea din titlul acestui articol si la raspunsul pe care incerc sa vi-l dau eu. Iar raspunsul meu este tot o intrebare: dragii mei, chiar aveti nevoie de acest medicament cu care ati luat contact intr-o reclama de la TV?

Pentru ca daca se poate elibera fara reteta, e clar ca avem de-a face fie cu un medicament usor, fie cu o boala usoara. Iar in ambele cazuri exista tratamente alternative: naturiste sau o simpla zi de concediu in care sa scapam de stres si sa mancam ceva sanatos, la ore fixe, fara tigara si cafea.

Pentru toate celelalte cazuri insa, va recomand cu caldura o farmacie online, care va ofera cele mai bune preturi si cele mai bune servicii.

Si, cel mai important, aici puteti gasi toate medicamentele pe care vi le recomanda doctorul pentru o insanatosire grabnica.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!