Senatorul bideu


Nu stiu daca mai tineti minte, dar acum vreo cativa ani, un tip de prin Senatul Romaniei – va sa zica ales de noi prin vot liber exprimat sa ne reprezinte – s-a apucat sa jigneasca o doamna in studioul unei televiziuni si chiar, mai mult, si-a permis ca verse paharul cu apa de pe masa din studio pe respectiva doamna.

Din tot acest episod au ramas cateva replici memorabile in urma carora (sa-i zicem totusi) domnul respectiv s-a ales cu porecla de „Senatorul bideu”. Inutil sa va mai amintesc pe la cate partide a trecut acesta, asa cum ii sade bine oricarui traseist politic, drept pentru care mie mi se pare un mare afront aceasta porecla, afront adus evident acelui obiect pretios aflat numai in casele unor nobili.

Este vorba despre unul dintre acele bideuri baie.

De ce ar trebui ca un om care isi permite sa jigneasca o doamna in direct la TV si care mai are si statul de senator al Romaniei de ce ar trebuie deci ca un astfel de om sa terfeleasca numele de bideu, mie una nu imi este foarte clar.

Poate din cauza ca multe lume nici macar nu a auzit de acest obiect casnic, de mare utilitate in orice baie a unei familii care se respecta.

Bideul, dragii mei, este insa un obiect de igiena personala de o foarte mare importanta, si care, pe langa aceasta, asigura o imagine aparte oricarei constructii care are in baia ei asa ceva.

De aceea, atunci cand asterni pe hartie planurile pentru arhitectura noii tale case, ar fi bine ca la partea de grupuri sanitare sa iei in considerare faptul ca acestea trebuie sa aiba o suprafata generoasa, care sa permita asezarea langa toaleta si a unui bideu impunator.

Dar ce poate face ca un bideu sa fie impunator?

Pai ... mai multe. Si aici intervine a voastra cumparatoare profesionista si ale ei sfaturi de cumparaturi cu dedicatie speciala pentru voi.

Materialul din care este confectionat un bideu trebuie sa fie intotdeauna luat in considerare atunci cand se doreste achizitionarea unui asemenea obiect.

De obicei, magazinele care va pun la dispozitie obiectele sanitare au la vanzare in tandem vasul de toaleta si cel de bideu, astfel incat puteti fi siguri ca acestea se asoteaza din toate punctele de vedere daca le cumparati pe amandoua o data.

Si veti iesi in castig si la pret, nu-i asa?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!