Auto player


Am primit ieri de la un cititor o intrebare ce tine de alegerea CD player-ului auto. Urmarea fireasca este ca azi sa fac pe blog o recomandare de alegere a unui CD player auto, nu?

Imi aduc aminte cu placere cand mi-am luat si eu permisul auto, ca aveam si noi pe atunci o biata Dacie.

Da, dar in vremurile acelea Daciutza noastra poseda un casetofon cu radio marca Domotec. Domotecul asta stia totusi sa faca si destul zgomot. Inca de atunci ma gandeam ca daca o sa dau vreodata de suficienti bani, il voi schimba cu tot cu difuzoare ca sa fiu multumita si eu de muzica din masina. Banii au venit pana la urma si in portofelul meu, asa ca i-am pus amplificator si un subwoofer si astfel sunetul se auzea destul de omenesc. Dar cred ca multa lume a trecut prin asa ceva.

Daca ai fost sau ai ajuns si tu in situatia asta, adica sa iti cumperi masina - noua sau second - iar mai apoi ai constatat ca de fapt sunetul nu se aude la nivelul asteptarilor tale, e cazul poate sa te hotarasti sa iti cumperi si tu din magazinele virtuale sau reale un cd player nou, sau, daca te duce punga, un dvd player pentru masina. Dupa ce iti bagi fior in vene incepi sa schimbi si difuzoarele ca totul sa sune bine, ceea ce ne conduce firesc spre un amplificator cu subwoofer meserias. Mai sunt si cazuri despre unii care au fost foarte multumiti dupa ce si-au schimbat cd player-ul si difuzoarele.

Pornind de aici putem spune ca un element de baza pentru ajungerea la calitatea dorita pentru sunet la orice cd player, difuzoare, sau amplificator, este un player in sine, deoarece redarea face totul pana la urma, nu-i asa?

Stiti ca ati facut exact alegerea potrivita numai atunci cand puteti compara cel mai ieftin player auto din toata gama de la fiecare producator in parte. Ca sa fiti siguri ca ati facut o comparatie reusita luati in considerare mai apoi cel mai scump cd player auto de la fiecare brand. Persoanele care au mai multi bani pot plati pentru optiuni de tipul compatibilitatii dintre iPod si iPhone sau Android Media samd.

Abia apoi puteti face alegerea corecta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!