Cadouri pentru ea


Revin astazi cu un subiect mai delicat si anume cadourile care contin lenjerie intima.

Stim cu totii ca a alege o lenjerie pentru cineva care nu iti este chiar apropiat e un fel de misiune imposibila. Asa ca ma gandeam sa va dau cateva sfaturi care sa va faca viata mai usoara atunci cand porniti pe acest drum.

Daca te-ai hotarat sa-i cumperi lenjerie iubitei tale, tu esti sigurul care stie ce sa aleaga, pornind de la personalitatea ei, alegand ceva simplu sau mai special dintre cele mai incitante piese.

Atunci cand vine vorba de altcineva, gandeste-te exact la relatia dintre voi. Nu ai vrea sa ajungi sa intreci cumva masura, pentru ca nu ii poti face cadou o lenjerie latex chiar oricui. Daca planuiesti sa faci un cadou amuzant celei mai bune prietene sau unei colege de la serviciu, poti sa alegi o piesa mai dramatica, prin care cadorisita sa inteleaga din start ca e vorba de o gluma.

Daca ii stii cumva marimea, mai ales cand vine vorba de sutien, ti-ai facut o viata usoara. Daca nu, sorry, dar problemele incep sa se adune. Poti apela la una din prietenele apropiate care poate ca stie un asa secret, dar trebuie sa stii sa o convingi sa ti-l mai si spuna. In cazul in care nu se poate, doamna sau domnisoara nu se va alege cu niciun sutien de data acesta. Doar n-o sa ajungi sa cauti in sertarul de lenjerie al "inculpatei" . :)

Daca nu ai reusit sa afli o dimensiune de la piept, nu dispera: poti incerca niste chilotei, dresuri latex, ceva corsete, o camasa de noapte, sau babydolls. Acestea sunt disponibile de obicei intr-o marime universala, de aceea e mai greu sa nu nimeresti.

Discutand despre culoare, problema care poate aparea tine de gust, dar si asta se rezolva usor. Pentru cineva careia nu ii place rozul, poti sa alegi alta nuanta, iar in cazul in care e imbracata mai mult in alb vei neglija lenjeria neagra sau in cine stie ce culori intense. Daca persoana respectiva face pregatiri de nunta, te poti gandi la o lenjerie mireasa.

Dar despre acest subiect incitant promit sa revin si intr-o postare viitoare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!