Hăinuțe de top


Una dintre dorintele cele mai arzatoare al tuturor cititorilor mei este aceea de a veni cu niste sfaturi privind cumpararea unor hainute pentru cei mici. Iar eu bineinteles ca ma execut pe loc! :)

Acuma, cred ca nu este un secret pentru nimeni ca dorinta de care va vorbeam mai sus vine mai mult dinspre partea feminina a grupului cititorilor mei pentru ca asa este si firesc sa stea lucrurile. Orice mama este in permanenta preocupata sa ii poata oferi tot ce este mai bun copilului sau copiilor ei.

Revenind insa la ceea ce dezbatem astazi, sfatul este sa accesati linkul acestui site cu haine de copii, pentru ca din tot ceea ce am cautat pentru voi, aici am fost convinsa sa ma opresc, si asta din mai multe motive.

In primul rand, aici se gaseste exact ceea ce cautam noi si anume haine si accesorii de firma,de cea mai buna calitate, la preturi mici. Apoi, hainele care se gasesc aici nu sunt numai pentru copii, ci pentru toate categoriile de varsta: bebelusi, copii, adulti, ceea ce face ca ideile de shopping sa fie mult mai diversificate.

Tot aici vei gasi produse noi in fiecare saptamana si, mult mai important -“Oferta Saptamanii” – adica in fiecare saptamana vei constata ca noi produse din cele de pe stoc vor avea preturile reduse, iar pentru asta tot ce ai de facut este sa urmaresti cu atentie periodic site-ul.

Absolut toate produsele aflate la vanzare sunt noi, cu sau fara eticheta, si avand la dispozitie cat mai multe detalii si masuratori despre fiecare dintre ele.

Daca produsele nu corespund asteptarilor dvs din orice punct de vedere, puteti sa anuntati acest lucru prin e-mail in 1-2 zile de la primire si va veti primi banii inapoi. Produsele se pot returna in maxim 10 zile de la primirea coletului, deci aveti tot timpul sa va hotarati daca le pastrati sau nu.

Comanda minima este de 30 de lei si se poate face foarte simplu: va alegeti produsul dorit si dati clik pe butonul "Adaugare in cos", iar apoi urmati pasii care va sunt indicati pana la finalizarea comenzii.

Datele de livrare se introduc doar prima data, la crearea contului si apoi veti avea creat propriul cont cu datele de contact, incare puteti adauga una sau chiar mai multe adrese de livrare, istoricul cumparaturilor facute pe site, posibilitatea de abonare newsletter si, cel mai important, posibilitatea de a beneficia de cupoane de reduceri.

Sper ca si acest sfat al meu v-a fost de folos si va urez happy shopping!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!