Banii n-aduc fericirea, dar pot aduce alți bani


Lasand la o parte proverbele si zicatorile din minunata si ancestrala intelepciune populara, trebuie sa recunoastem ca tot ceea ce este scris in titlu e adevarat.

Sau ma rog, cel putin despre prima parte poate spune oricine din propria si mai mult sau mai putin indelungata experienta de viata ca este extrem de adevarata.

In ceea ce priveste a doua parte, poate ca nu toata lumea este la fel de convinsa. De aceea, astazi cumparatoarea profesionista vine cu niste sfaturi adresate in special celor care nu au avut pana acum sansa sa se convinga ca ceea ce am scris acolo se poate intampla si in realitate.

Inca de la inceput insa trebuie sa le atrag atentia tuturor celor care au avut curiozitatea sa citeasca acest articol al meu asupra formularii la care trebuie sa fie foarte atenti.

Astfel, in timp ce este sigur ca banii nu aduc fericirea pentru nimeni de pe lumea asta a noastra prost facuta, nu la fel de sigur este ca banii aduc altii ca ei, de preferinta mai multi, nu-i asa? :) si tocmai de aceea am scris ca banii „pot aduce” si nu ca „aduc” alti bani.

De ce a fost nevoie de aceasta precizare? Pentru ca toata lumea trebuie sa fie constienta ca exista un risc in tot ceea ce se poate face cu banii – nu si in ceea ce nu se poate face, deci nu exista niciun risc ca fericirea n-o sa vina o data cu ei :)

Atentie, deci: exista foarte multe feluri de a inmulti banii, insa trebuie sa fim constienti si sa luam in calcul si eventualitatea in care nu numai ca nu vor aduce alti bani, dar se pot duce si ei, facandu-se nevazuti pentru totdeauna.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!