Nuntă cu cântec


De cate ori nu vi s-a intamplat sa mergeti la o nunta si sa va plicitisiti de moarte ?

Eh, nu stiu altii cum sunt, dar eu , cand imi amintesc de nenumaratele nunti la care am fost si nu-mi doream altceva decat sa se faca mai repede o ora rezonabila de plecare, parca imi salta si acum inima in piept de bucurie ca sunt inca tanara si nemaritata. :)

Pentru ca decat asa nunta , mai bine fericita in 2 si fara cheltuiala aiurea.

Insa , pentru toti ceilalti care nu concep sa isi duca viata de cuplu fara sa stie toata lumea cunoscuta , exista cumparatoarea profesionista si ale sale inestimabile sfaturi.

Deci, ce e de facut ca sa nu ai o nunta cu cantec , in sensul ca dupa teminarea ei , dorita in unanimitate de cei prezenti , sa nu te „cante” toata lumea ca ce prostie de chef ai facut tu cu ocazia faptului ca te-ai nenorocit punandu-ti pirostriile?

Pai... raspunsul e cat se poate de simplu: ai nevoie de cantec, de cat mai mult cantec. Dar nu numai mult , ci si variat si , evident , de calitate. Iar asta se poate rezolva numai si numai avand niste lautari profesionisti , care sa stie sa abordeze absolut orice gen muzical , de la tango la techno, de la pinguini la macarene , de la fox – trott la balade sensibile , dintr-un repertoriu cat mai larg , trecand cu usurinta de la Engelbert Humperdinck la Roch Voisine sau la oricine altcineva de care nu au auzit si nu vor auzi niciodata invitatii tai care prefera doar Salam la aperitiv.

Pentru asta insa trebuie sa stii sa alegi din multitudinea de formatii de nunta pe cea care iti asigura muzica de calitate la orice eveniment.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!