Dincolo de nori


Pe la inceputul anilor 90 era o melodie cu care Dan Bittman a participat la Eurovision si cu care bineinteles ca nu a castigat nimic. :)

Spun bineinteles pentru ca, desi melodia este superba, Danutz S. R. L. – istu nu a cantat-o asa cum o canta el de obicei , in stilul lui caracteristic, ci i – a servit publicului spectator si telespectator niste vocalize in direct asa cum rar sau mai bine zis niciodata nu i – a fost dat sa auda.

Mai tarziu , melodia cu norii a fost inclusa pe un album pe care aparea toata formatia Holograf si in care ea este cantata exact asa cum trebuie si asa cum ne place noua , tuturor.

Titlul piesei este insa sugestiv pentru aceia dintre noi care au trecut recent prin situatia inevitabila in care cineva a ajuns undeva dincolo de nori , adica nu in stratosfera , ci s – a inaltat intr – o alta lume , mult mai buna decat cea in care si – a dus , pana nu demult , aceasta existenta , alaturi de noi ceilalti.

In aceste cazuri nefericite , persoanele carora li se intampla asa ceva se trezesc dintr-o data ca au cateva nevoi stringente la care nimeni nu se gandise si care trebuie rezolvate cat mai urgent posibil.

Si nu vreau sa ma refer aici la acele accesorii pe care nu le voi numi , dar pe care le stie toata lumea  ci la unele mici maruntisuri fara de care trecerea asa cum se cuvine „ dincolo de nori ” nu se poate face cum trebuie.

Si daca va ganditi cam care ar putea fi aceste „ mici maruntisuri ” la care ma refeream mai sus , ei bine trebuie sa aflati ca ele se pot rezuma de fapt si ceva pe cat de simplu pe atat de necesar precum flori artificiale, care au efectul lor in orice fel de situatie ca aceasta pe care o discutam aici , pornind frumos de la piesa lui Dan Bittman.

Si cum in acele momente gandul tau si al celor din jur afectati profund de cele intamplate nu poate fi la asa ceva, e bine sa ii lasati pe cei care se ocupa cu asa ceva sa isi faca treaba , avand in vedere ca ei sunt chiar profesionisti intr – un domeniu ca acesta.

Apoi , in timp , socul emotional provocat de asa ceva va trece , incet , incet , iar tu si cei din jurul tau va veti reveni , putin cate putin , dar sigur, si veti uita de acesta situatie nedorita prin care ati trecut , ramanand doar amintirile placute cu persoana care a ajuns deja „dincolo de nori”.
 
Pentru ca de asta exista firmele specializate in funerarii: pentru ca tu sa ramai numai cu amintirile vi si placute pe care ti le doresti , iar cele rele si urate sa treaca repede si fara sa te mai gandesti vreodata la ele.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!