Câteva idei de automobilat garajul


Multi dintre noi fac grava greseala de a considera ca limitele casei lor sunt date numai de peretii camerelor de locuit. Si ca numai aceste camere merita toata atentia intregii familii cand vine vorba de amenjari interioare si de mobilat.

Nimic mai fals.

O casa somptuoasa a unei familii care se respecta are intotdeauna si un garaj. Fie ca se afla la subsol, fie ca are locul lui bine stabilit in curtea casei, fie ca respectabila familie are un apartament intr-un bloc cu 10 etaje, garajul a fost si va ramane intotdeauna o parte integranta extrem de importanta a unei locuinte din zilele noastre.

Din pacate, putini dintre noi constientizeaza acest aspect si au tendinta sa neglijeze garajul, considerandu-l un fel de accesoriu prea putin util, sau mai degraba un fel de rau necesar, un grajd modern pentru caii putere.

Pentru cei care nu gandesc asa si sunt pe deplin constienti de necesitatea unui garaj la casa omului, astazi cumparatoarea profesionista vrea sa le sugereze tuturor cateva idei pentru o frumoasa si utila amenajare interioara a garajului din dotare. Desigur, prima data gandul fiecaruia dintre voi se va duce la cele mai moderne rafturi, la un design innoitor, la o chiuveta de serie limitata si la cate si mai cate alte aparate care sa mentina curatenia luna non stop in garaj.

Da! Toate acestea sunt necesare, nimic de zis, dar cei care se gandesc la toate cele insiruite mai sus de mine, ajung sa nu vada padurea din cauza copacilor, cum bine zice o vorba de-a noastra, din popor. Pentru ca ei nu fac decat sa neglijeze esentialul si anume ca un garaj este, inainte de toate, o cutie de bijuterii.

Poate ca nu te-ai gandit la asta pana acuma, dar nu ai cum sa nu imi dai dreptate. Principalul locatar al garajului tau este masina ta. Pe care daca inca nu o ai, sau daca nu o ai pe cea pe care ti-ai dorit-o, e cazul sa accesezi un site specializat in masini de vanzare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!